Social Tour

Immerse yourself in the culture and scenery of Jeju, Korea

We plan on making your trip to Jeju one to remember. That’s why we have organized an amazing conference tour that features some of the best attractions and sights of Jeju. The following tour programs include English-speaking tour guide, tour-bus, and admission fee.

These tour programs are available to book through the registration portal only until May 18, 2018.

※ If the number of participants for each tour program is less than 15 persons, the tour schedule can be canceled.

Jeju Full-day Tour for Accompanying Persons – August 21 (Day 3), 2018
No. Time Itinerary
1 8:50 Meeting: Ramada Plaza Jeju Hotel 1F Lobby
2 9:00 Departure / Go to the Manjanggul
3 10:00-11:10 Manjanggul (70 min.)
4 11:10 Go to the Seongsan Ilchulbong
5 11:30-12:30 Seongsan Ilchulbong (60 min.)
6 12:50-13:50 Lunch
7 14:00 Go to the Jeju Folk Village
8 14:00-15:20 Jeju Folk Village (80 min.)
9 15:30 Go to the Jeju Dongmun Market
10 16:30-17:00 Jeju Dongmun Market (30 min.)
11 17:10 Go to the Ramada Plaza Hotel or Airport
12 17:40 Ramada Plaza Hotel or Jeju Airport
Tour Information Including: English Tour Guide, Bus, Admission fee
• The schedule may be subject to change, depending on the circumstances.





 

Jeju Half-day Tour for All Participants – August 22 (Day 4), 2018
No. Time Itinerary
1 12:00 Meeting: Ramada Plaza Jeju Hotel 1F Lobby
2 12:30-13:30 Lunch (60 min.)
3 14:00 Go to the Hallim Park
4 14:00-15:00 Hallim Park (60 min.)
5 15:00-15:30 Go to the Yongmeori Coast
6 15:30-16:30 Yongmeori Coast (60 min.)
7 16:30 Go to the Ramada Plaza Hotel
8 17:30 Ramada Plaza Hotel
 Tour Information Including: English Tour Guide, Bus, Admission fee
• The schedule may be subject to change, depending on the circumstances.